Millainen on hyvä laina

nopeasti rahaa lainaa

Kun tarvitset ylimääräistä rahaa heti, se voi olla helppoa aloittaa tunne taloudellisia paineita kaikessa mitä teet. Ajattelee sitä ennen nukkumaanmenoa tai hiljaisina hetkinä päivän aikana.

Tietty hyvällä tasolla stressin ja paineen on tosiasiallisesti todettu aiheuttavan ihmisille tehdä vielä tehokkaammin kuin mitä ne olisivat, jos aivan tyyni. Joidenkin stressi, ihmiset ovat yleensä motivaatio ja halu ennakoivasti mennä sen jälkeen, mitä he haluavat, kunnes he saavat sen. Siksi tutkijat ovat todenneet, että testi-ottajia, jotka tuntevat tietyn tason stressiä ennen testiä todella toimivat paremmin kuin ne, jotka tuntevat vähän tai ei lainkaan stressiä.

Valitettavasti tie meidän ihmisten aivot on kytketty, liikaa stressiä voi todella olla huono asia. Kun olemme alle paljon paineita saada jotakin aikaan, se voi tuntua maailma on luhistuminen on meille vain vähän. Visiomme voi jopa tulla hieman vääristynyt, ja monin tavoin ajatuksissamme tulee vähemmän selvä. Emme toimi viisaasti kuin olemme tavallisesti kykenee.

Jos olet ollut vaikeuksia saada henkilökohtainen laina tai vain haluavat löytää parhaat hinnat, mutta eivät tiedä mistä etsiä, mitä enemmän aikaa kuluu huonompi saatat olla tunne. Tämä tilanne on valitettava vaikutus, että se, että paljon vaikeampi saavuttaa tavoitteesi. Tarvitset askel taaksepäin, hengittää syvään, ja saada uusin silmin tilannetta.

Jos etsit paras henkilökohtainen laina hinnat, nämä 5 vihjeet auttavat:

1. Mitä enemmän lainanantajan valintoja paremmin:

Te hyötyvät suuresti ottaa kourallinen lainanantajan valintoja, eikä vain yksi tai kaksi. Tämä saattaa tuntua itsestään selvältä, mutta se ei saa olla itsestään selvää useimmille ihmisille. Tosiasia on, useimmat ihmiset, kun he saavat ensimmäisen tarjous henkilökohtaisen lainan, ne vain ottavat paljon vaivautumatta saada vertailua lainauksia muille lainanantajille. Joten, tee itsellesi (ja lompakkoasi) hyväksi ja tehdä luettelo vähintään 3-5 henkilökohtainen lainanantajien ennen yhteydenottoa mitään niistä.

2. Henkilökohtaiset lainat eivät vaadi vakuuksia:

Saatat olla onnellinen tietää, että ottaa pois henkilökohtainen laina ei edellytä sinun "sietää" mitään vakuudeksi. Toisin rahoittaa auton tai kodin - tai edes ottaa lainaa sotilaan Shop - henkilökohtainen lainanantajat eivät edellytä tällaista vakuutta. Jos olet ollut huolestunut tästä, varma ja älä anna ajatuksen vakuuksia saada omalla tavalla löytää oikea lainanantajalle.

3. Jos sinulla on huono luotto pisteet, etsi "huono luotto henkilökohtainen lainanantajien":

Miten te sitten etsiä oikeaa henkilökohtaiseen lainanantajan riippuu osittain luotto-pisteet. Jos sinulla on FICO pisteet alle 600, tehdä hakuja "huono luotto henkilökohtainen lainanantajille." (Jos et ole varma, ajaa luottotietoja ensin).

4. Jos sinulla on oikeudenmukainen, hyvä tai erinomainen luotto, etsi "parhaan hinnan henkilökohtainen luotonantajat":

Jos sinulla on oikeudenmukainen tai enemmän luottoa (yli 600), etsiä lainanantajat, jotka mainostavat perusteella niiden, joilla on parhaat hinnat ympärillä. Tietenkin vain koska ne mainostaa sitä ei tee niin, mutta tämä on hyvä tapa saada lainanantajalle listan alkuun.

5. Ainoastaan ​​toimittamaan niille tietoja, joita ne pyytävät hakemuksessa:

Nyt sovelletaan vähintään 3 lainanantajat. Huomaa: saatat joutua kiusaukseen halua aloittaa selittää pois luotto-pisteet tai jokin häiriö oman talouden. Älä tee sitä - elleivät he kysyvät. Ei tarvitse jakaa mitään tietoa heille, että he eivät kysy sinulta. Miksi riskeerata mahdollisuuksia saada parhaan hinnan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *